Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hoe je poezen uit je mooi bloemenperkje kan houden: Strooi er gewoon wat koffiedik tussen, dit heeft namelijk een sterke geur waarvan katten niet houden.

4 2


Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een hekel aan die geur.

3 2


Ik heb cacaobonen over de aarde gestrooid en ik ben geen poep meer tegengekomen.

2 0


Mocht je een kat hebben die graag in een perk graaft of in een bloempot, doe dan een stuk kippengaas over het grond heen. Daar kunt u weer rustig een cm grond overheen doen zodat het niet opvalt. Katten houden er niet van om over kippengaas te graven aangezien hun nagels dan blijven achterhaken.

1 0


Wist u dat als u last heeft van katten in de tuin dat u konijnen keutels moet strooien. Houdt de katten weg en je tuin is bemest.

0 0


Heeft u last van katten in uw tuin. Poot een ui in de tuin en de katten zullen daar niet komen.

0 0


Katten houden niet van lavendel.

0 0


Op de plek waar katten poepen, aantal mottenballen in de aarde begraven. Werkt echt en heeft geen invloed op planten/bloemen.

0 0


Heb je last van katten in je tuin, strooi dan kerriepoeder tussen de planten. Katten hebben een hekel aan deze geur. Ook hebben ze een hekel aan de geur van citroen en sinaasappels.

0 0


Zet tegen katten een citroengeranium in de tuin.

0 0


Strooi eens stukjes sinaasappel- of mandarijnenschil in de tuin. Ook koffiedik schijnen de katten niet leuk te vinden en gaan ze ergens anders hun behoefte doen.

0 0


Katten weren uit de tuin:  

Flesjes water tussen je plantjes en de katten blijven uit je tuin

0 0