Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Om uienluchtjes van messen te verwijderen kan men ze even door een vlam halen.

0 0


Ook weleens last van stinkende handen na bv. uien gesneden te hebben of rauwe vis aangeraakt te hebben? Was uw handen na gebruik met zout!

0 0


Als je uien heb gesneden stinken je handen zo. Handen moet je dan met zout wassen de geur is zo weg.

0 0


Uien- en knoflooklucht was je eenvoudig van je handen door deze onder stromend water te houden met een vork of lepel van roestvrij staal in de hand.

0 0


Na het snijden van uien knoflook of vis(dus sterke geuren) Alles inwrijven met een halve citroen dus de messen, handen, snijplank.

0 0


Heb je last van stinkende handen na het uien snijden? Was ze met zeep en wrijf een aantal malen langs het aluminium van de gootsteen. De geur is verdwenen!

0 0


Heb je een vieze knoflook geur of uien geur aan je handen was je handen dan eerst met maggie en daarna met water en zeep en de geur is verdwenen.

0 0


Was je handen met natuur azijn, Neem een eetlepel azijn was daar je handen mee, spoel daarna je handen af met water of zeep, en de uiengeur is verdwenen. Azijn werkt tegen vieze luchtjes.

0 0