Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Koorts (kind): Als een kind een gloeiend hoofd heeft v.d. koorts. Citroen persen vermengen met een beetje water, sokjes erin, sokken uitknijpen aantrekken plasticzakje over de sokjes, en de koorts zakt uit 't hoofdje.

0 0


Bij kinderen die koorts hebben (warm hoofd) kun je ook azijn sokje's aan doen, dus de sokje's in azijn dompelen dan uitwringen en aan doen. De koorts gaat van het hoodje af.

0 0


Bij (kinderen met) koorts helpt een koude natte handdoek op de benen als de patient in bed ligt. Dit ontspant en de koorts neemt zienderogen af.

0 0


Wanneer uw baby koorts heeft, leg het in bed met sokjes aan, die doordrenkt zijn met citroen sap.

0 0


Wanneer je last van koorts hebt, moet je ´s avonds voor het slapen gaan, katoenen sokken gedrengd in de azijn aantrekken. Hierover droge wollen sokken aantrekken. Heel de nacht aan houden, ´s ochtend is de koorts aanzienlijk gedaald. Zonodig nachten herhalen. Werkt ontzettend goed, ook bij kleine kinderen!

0 0


Als je koorts heb een lekker warme douche of bad nemen dat verbeterd de doorbloeding en dan is de koorts gelijk 1 of 2 graden gegandeert minder.

0 0


Trek kleine kinderen sokjes aan gedrenkt in slivovitch. Dit helpt gegarandeerd de koorts te verlagen Oud huismiddel uit macadonie bij mijn kleindochter gedaan en werkte perfect. Zetpil hielp niet.

0 0


Dit deed mijn moeder vroeger als ik last van koorts had. Als ik ging slapen trok ze mij een paar sokken aan, natgemaakt met ijskoud water. Daar overheen nog een (of twee) paar droge sokken. De volgende dag was de koorts verminderd. Zorg alleen wel dat de sokken niet te strak zitten.

0 0


Doop de sokjes van de baby in een bakje met citroensap, dan de sokjes uitknijpen en aantrekken. Laat het kind er mee slapen. De koorts zakt direct.

0 0


Als je kleintje koorts heeft maak je een mengsel van azijn en water hierin doe je katoenen sokken wring je uit een trek je aan de voeten van je kleine werkt super.

0 0


Heb je koorts? Schil een aardappel, leg de schil met de koude kant onder uw voet, trek sokken aan en de koorts is zo verdwenen! ( werkt bij mij en mijn kinderen erg goed )

0 0


Wanneer jij of je kind (hoge) koorts heeft leg dan lappen met azijn op de voeten. Binnen een uur zakt de koorts. Het kan ook onder de oksels of onder de onderbuik.

0 0