Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kauw 3 minuten op een stukje rauwe ui en weg is de kiespijn.

19 0


Smeer een dikke klodder tandpasta (liefst voor gevoelige tanden op en rondom de pijnlijke kies of tand. De tandpasta vermengt zich met het mondslijm. "Spoel" hier een tijdje uw mond mee. Wanneer u het idee heeft dat de tandpasta zijn werk heeft gedaan, de tandpasta uitspugen.

5 1


Kiespijn? Pak een boterham snijd de korstjes eraf. Een theedoek dubbelvouwen daar de boterham op leggen en met kokend water begieten zodat de boterham nat is. De theedoek verder opvouwen en zo heet mogelijk tegen de wang aanleggen. Pas op met verbranden!

2 0


Heb je tand- of kiespijn doe er dan wat kruidnagelolie op. Dit verzacht en verdooft de pijn. Werkt echt. bron: marathon man film uit 1976.

2 0


Smeer op de pijnlijke stukken tandvlees grove mosterd. Het beste is nog fijngemalen mosterzaadjes maar grove mosterd helpt ook!!!

2 0


Regelmatig spoelen met bremzout (warm) water.

1 0


Ga met blote voeten op een koude natte dweil of een koude stenen vloer staan. Na een paar tellen trekt de pijn weg. Wel naar de tandarts gaan, want het helpt maar tijdelijk.Goed om bijvoorbeeld de nacht door te komen.

0 2


Zwarte thaise kruidnagel op of in kies doen, helpt echt.

0 0


Eerst mond goed spoelen met warm zoutwater, ik doe voor 1 glas (250ml) 2 theelepels, dan doe ik 1 theelepel kokosolie en spoel daar me mond mee zolang ik het kan volhouden en spoel weer me mond met warm zoutwater.

0 0


Wanneer je kiespijn of last van zenuwpijn hebt, doe een paar druppels toco-Tholin op en rond je kies, het verdoofd, de pijn trekt weg.

0 0