Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het toetsenbord krijg je schoon met een wattenstok met een vleugje ammonia.

2 0


We hebben allemaal wel eens last van een toetsenbord dat er niet meer uitziet. Koffie en vingervet, stof...noem maar op! Hoe krijg je dat snel en veilig weg? Ik heb laatst een keukendoekje van Muscle gebruikt. Vochtig genoeg om vlekken op te lossen, sterk genoeg om vet en aanslag los te maken, en vouwbaar genoeg om tussen de toesten door te sturen... Maar hier het handige van de zaak! Het is vrijwel direct droog en plakt niet als je klaar bent! Je keyboard ziet eruit als nieuw!

1 0


Voor het schoonmaken van een toetsenbord haal ik altijd de toetsen eruit (met een klein schroevendraaiertje). Daarna stop ik ze in een wasnetje en gaan ze in de wasmachine bij de gewone was en daarna ook nog eens in de droger. Je "lege" toetsenbord stofzuig je verder schoon, toetsen terugplaatsen en je hebt een nieuw toetsenbord!

1 0


Het toetsenbord schoonmaken met een tandenbortsel. Al het stof en vuil gaat er uit.

0 0


Pak een microdoekje en maak het gewoon vochtig onder de kraan en ga dan je toetsenbord schoonmaken werkt perfect, maar eerst met de stofzuiger eroverheen.

0 0


Neem een stukje dubbelzijdig plakband en vouw het om een kartonnetje. Ga met het kartonnetje tussen de naden van het toetsenbord langs, zo haal je de kleine stofjes weg waar je met stofdoek niet bij kunt. Pak na een tijdje wel weer een nieuw stukje plakband!

0 0


Deze tip is voor de Laptops. Last van stof en kruimeltjes in uw toetsenbord? Vouw de achterkant van de plakrand van een post-it om en ga hiermee tussen uw toetsjes om deze viezigheden weg te halen.

0 0


Ik kwam een super handige tip tegen voor het schoonmaken van je toetsenbord: Blaas met een (koude) föhn over je toetsenbord.

0 0


Ik ga met een baby haarborstel horizontaal en verticaal over het toetsenbord. Geeft dit niet voldoende resultaat dan gebruik ik de kruimeldief met het zuig- en blaasgedeelte. Oma Christina

0 0