Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als je koffiezet met een percolator kun je de koffiedrab door de gootsteen spoelen. Dit schuurt de afvoer op een zachte manier schoon en hij raakt noot verstopt.

4 0


Om te voorkomen dat je gootsteen verstopt raakt gooi je er regelmatig een paar lepels soda en een scheut schoonmaak azijn als het uitgeknispert is dan is het weer schoon.

4 0


Om je gootsteen mooi te laten glimmen kun je hem schoonmaken met een beetje biotex, warm water en een schuursponsje. Even goed naspoelen en hij ziet er weer als nieuw uit!

2 0


Om je gootsteen weer blinkend schoon te krijgen van allerlei soorten aanslag: Strooi een beetje waspoeder in je gootsteen, met een sponsje en warm water even licht poetsen en hij glimt weer!

2 0


Om de Roestvrijstalen gootsteen weer mooi te krijgen gebruik ik altijd een beetje spoelglans van de vaatwasser. Vlekken zijn gauw weg en het blijft als nieuw.

0 0


Het kan zijn dat de cyfon kapot is. Giet daarom wat water in de gootsteen en als de geur weg is, is uw cyfon kapot.

0 0


Zit de afvoer van uw douche regelmatig verstopt met haren en ander vuil? Er is een heel eenvoudige oplossing: het welbekende gootsteenzeefje van metaal of plastic! Past in vrijwel elke doucheafvoer en het enige dat u na de douchebeurt hoeft te doen is even het zeefje leeghalen. Een kind kan de was doen en u hoeft nu niet allerlei ontstoppers te kopen om de afvoer weer vrij te maken.

0 0